Am recuperat emailul nostru blogosferacrestina@yahoo.ro !
Data actualizare scoruri:
10.08.2012

Blogosfera Creştină

1 Iulie 2011

joi, 28 iunie 2012

Blogosfera Creştină - un pas inainte !

In ultimul timp nu am mai avut foarte mult timp la dispozitie sa ne ocupam de blogosfera din motivul ca ne ocupam de reconstruirea ei. Blogosfera va fi mutata pe un domeniu privat in curand iar ce va putem spune de pe acum este ca noua blogosfera va avea multe imbunatatiri fata de actuala.

Cele mai notabile imbunatatiri ar fi micsorarea timpului de incarcare a paginii (de 10x mai repede), automatizarea tuturor proceselor interne, pagina de bloguri (unde fiecare administrator va putea vedea detalii despre blogul sau), formular de inscriere blog direct de pe site, widget blogosfera, sectiune de logare utilizatori, etc.

Asteptam cu nerabdare sa finalizam acest proiect si sa vi-l punem la dispozitie.
Numai bine !

[update 02.08.2012]

Va multumim tuturor celor care ne-ati incurajat prin comentarii, acestea au contat foarte mult si ne-au ambitionat sa muncim mai cu spor si cu mai multa ravna.
Versiunea 1.1 este aproape gata, se testeaza de o saptamana, si probabil se va mai testa inca 2 saptamani, timp in care se vor face ultimele retusuri si va putea fi lansata.

5 comentarii:

B.D. spunea...

Mult har în ceea ce aveți de gând să faceți!

Laurentiu Nica spunea...

Dati-ne un preview de la nous site, ne faceti prea curiosi. Sunt sigur ca o sa iasa ceva bun. Va doresc succes in toata activitate.

Anonim spunea...

La design nu am lucrat inca, tinta noastra principala a fost debarasarea de blogspot care pentru ceea ce ne dorim in viitor, nu se mai potriveste, insa suntem increzatori ca toate functionatitatile pe care le-am dezvoltat pana acum va vor fi de folos.

Blogosfera crestina

Natasa spunea...

Eu va urez mult succes si sa duceti la bun sfarsit planurile pe care le aveti!

Violeta Leontina spunea...

Va rog sa ma iertati ca va deranjez vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati un articol despre fetita mea Leontina Nicoleta care are nevoie urgent pentru a se opera in America in clinica din Detroit. Diagnosticul fiind retinopatie de prematuritate.
Mai multe detaliI le gasiti pe adresa de blog: http://leontinanicoleta.blogspot.ro/
0769244865-mama-Violeta Calin
Va multumesc pentru sprijinul acordat.
Astept mesajul d-voastra la adresa de e-mail violetaleontina@yahoo.com
Va multumesc anticipat!

Trimiteți un comentariu

Blogosfera Creştină - Ultimele Ştiri

Blogosfera Creştină - Ultimele Ştiri

 

Blogosfera Crestina

Blogosfera Crestina

Zelist