Am recuperat emailul nostru blogosferacrestina@yahoo.ro !
Data actualizare scoruri:
10.08.2012

Blogosfera Creştină

1 Iulie 2011

sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Important


Scriu acest articol fara sa stiu daca sunt fericit sau trist. Fericit ca am descoperit o problema pe care ma stradui de azi dimineata sa o descopar, sau trist deoarece stiu ca rezolvarea problemei nu sta in mainile mele.

Despre ce este vorba de fapt?

Cei de la blogger, nu stiu din ce motiv au limitat numarul maxim de bloguri dintr-un bloglist. Nu stiu cat era pana acum, insa de ieri incepand acesta s-a redus la 166. Aceasta informatie nu am gasit-o nici unde altundeva, este rezultatul muncii mele de o zi intreaga. Am incercat sa ma documentez despre aceasta insa nicaieri nu se pomeneste nimic. Sunt putine sau foarte putine bloguri care au in bloglist-ul lor sute de bloguri, ceea ce se pare ca a fost un motiv destul de solid pentru reducerea numarului maxim de bloguri acceptat.

Cum este afectata blogosfera crestina?

Dupa cum stiti, in blogosfera crestina sunt listate in acest moment 231 de bloguri, aceasta inseamna ca lista noastra de bloguri este de 231 in timp ce maximul admis este de 166. Cu alte cuvinte: nu mai putem adauga nici un alt blog in lista noastra de bloguri.

Solutie noastra pentru moment

Vom crea o noua lista de bloguri (lista de asteptare) care va fi afisata imediat sub principala lista de bloguri. In aceasta noua lista vom insera toate blogurile care indeplinesc conditile de inscriere si care doresc sa fie listate in blogosfera crestina. Lista de asteptare va fi identica cu lista principala, avand un mic dezavantaj faptul ca va fi pozitionata sub ea.

Echipa noastra deja lucreaza la gasirea unei solutii, iar in momentul in care aceasta va aparea, toate blogurile din lista de asteptare vor fi mutate in lista principala.

Toate cele bune

1 comentarii:

Anonim spunea...

Este si blogul meu in lista de asteptare ... Domnul sa va binecuvinteze in gasirea solutiei potrivite :)

Trimiteți un comentariu

Blogosfera Creştină - Ultimele Ştiri

Blogosfera Creştină - Ultimele Ştiri

 

Blogosfera Crestina

Blogosfera Crestina

Zelist