Am recuperat emailul nostru blogosferacrestina@yahoo.ro !
Data actualizare scoruri:
10.08.2012

Blogosfera Creştină

1 Iulie 2011

miercuri, 29 august 2012 0 comentarii

Blogosfera Crestina s-a mutat

Va rugam accesati noul nostru link aici !!!

Va rugam pe toti cei care ati preluat bannerul nostru sa il inlocuiti cu noul banner care se afla aici.

miercuri, 8 august 2012 0 comentarii

Citeste aceasta! ..este scris pentru tine

Nu stiu nimic despre tine insa pot sa iti spun ca pentru mine, cercetarea bolnavilor a fost mereu un lucru deosebit de greu. De ce aceasta? Din doua motive..

Primul este ca suport sa vad un om suferind langa mine pentru care nu pot face absolut nimic, cu siguranta ai trait si tu acest sentiment, sau in caz contrar..ma indoiesc ca te va ocoli. Cel de-al doilea motiv este faptul ca daca stau in preajma unui asemenea om, ma urmareste mereu gandul ca maine as putea fi si eu in situatia lui deoarece sunt constient ca nu sunt cu nimic mai bun ca sa merit o soarta mai buna...aceasta teama care cu greu ma lasa sa ma apropi de el.

M-am tot gandit la aceasta si apoi m-am gandit din nou si mi-am dat seama ca daca Dumnezeu mi-a scos omul acesta in cale, a facut-o pentru ca eu sa ii dau o mana de ajutor ..pentru ca Dumnezeu lucreaza prin oameni. Mana aceasta de ajutor nu inseamna intotdeauna bani, pana si o vorba buna sau o incurajare este de mare folos omului aflat in nevoi.

Pe urma m-am gandit ca Dumnezeu stie ce am, stie ce pot da, stie cu ce ii pot fi de folos omului aflat in necazuri, asta inseamna ca putinul care il ofer conteaza (altfel nu mi l-ar mai scos in cale) si este apreciat de Dumnezeu. Iar daca acest lucru este apreciat de Dumnezeu, cu siguranta nu va lasa ca un necaz ca acesta sa se abata asupra mea.

In final am realizat ca ambele mele principale neputinte s-au rezolvat, si solutia nu este alta decat sa fac ce pot si sa nu ignor aceste 'prilejuri' prin care pot sa fac voia Domnului.

Putinul pe care il putem face conteaza! Chiar daca gandurile de descurajare vin permanent, gata sa ne opreasca din a face acel putin, trebuie totusi sa luptam si sa il facem. Dumnezeu ia seama la aceasta si pe langa ca il vom ajuta pe omul sarman, Dumnezeu ne va ocroti si pe noi.

Ti-am scris acestea pentru ca in final sa iti atrag atentia asupra unui prilej prin care ai putea face un bine. Este vorba despre o fetita pe nume Leontina Nicoleta care a fost diagnosticata cu retinopatie de prematuritate si care are nevoie urgenta de o operatie in Detroit. Poti gasi informatii suplimentare aici http://leontinanicoleta.blogspot.ro/, la numarul de telefon: 0769244865 sau pe adresa de email: violetaleontina@yahoo.com

Dumnezeu sa iti rasplateasca !

Blogosfera Creştină - Ultimele Ştiri

Blogosfera Creştină - Ultimele Ştiri

 

Blogosfera Crestina

Blogosfera Crestina

Zelist